Vrijheidsmaaltijd
Archief
Vrijheidsontbijt op het Dapperplein
5 MEI 2019
11:00 — 17:00
Emporium of Wonders
Let op! Dit event is al verstreken.

Emporium of Wonders nodigt alle Paradijsvogels van de Familie Amsterdam uit voor een mooi samenzijn op 5 mei op het Dapperplein. Creatieve smaakmakers die hun eigen koers varen en die kleur geven aan de stad. Mensen die de stad gebruiken als speelplaats en podium voor het verhaal dat ze willen vertellen. Iedereen mag aanschuiven. Neem iets mee om te delen met anderen: dat kan iets lekkers zijn, of een lied of verhaal.

Je bent welkom vanaf 11.00 uur ‘s ochtends voor dit Vrijheidsontbijt. Afgedankt fruit dat wordt omgetoverd tot heerlijke voedzame shakes en brood van gister dat terugkeert als wentelteefjes. Bij Emporium of Wonders, een plekje in de stad waar het borrelt en bruist.. waar creativiteit stroomt en liefde regeert. Laten we in deze tijd waarin verdeeldheid soms lijkt te regeren, positieve energie de kosmos insturen. Kom mee muziek maken en zingen. Neem iets mee om te delen, dit kan wat lekkers zijn voor maag of ziel.

Een ongedwongen samen zijn, waar iedereen welkom is en tijd even niet bestaat. We willen een grote hoop maken van wat mensen meenemen en dit weer onder iedereen te verdelen, een potluck noemt men dit ook wel. Hart en geest worden gevoed door een programma dat wij deels aansturen maar vooral ook spontaan mag ontstaan. Dus voel je behoefte om iets te delen, pak je moment. Kinderen en huisdieren zijn zeer welkom, een bloem in je haar is gewenst.

Entree: gratis, bring your own
Aanmelden: niet nodig

 

Blijf op de hoogte van de laatste updates over het programma via Facebook.

 

Vrijheidsontbijt op het Dapperplein
5 MEI 2019
11:00 — 17:00
Emporium of Wonders
Dapperplein 84
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
Emporium of Wonders
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam