Vrijheidsmaaltijd
Archief
Boeddhistische gedachten over vrijheid en onafhankelijkheid
5 MEI 2023
13:00 — 15:00
He Hua Tempel Amsterdam
Let op! Dit event is al verstreken.
Neem deel aan de Vrijheidsmaaltijd in de Fo Guang Shan He Hua Tempel.

De Vrijheidsmaaltijd is een evenement voor de hele gemeenschap dat mensen samenbrengt om een maaltijd te delen en eenheid en begrip tussen verschillende groepen te bevorderen. Het sluit aan bij het humanistisch boeddhisme, dat door de Internationale Boeddhistische Orde Fo Guang Shan wordt gepropageerd, in de doelstellingen die door Meester Hsing Yun zijn vastgelegd: geloof geven aan anderen, vreugde geven aan anderen, hoop geven aan anderen, troost geven aan anderen. Het doel van Fo Guang Shan is om het boeddhisme ertoe te laten doen in deze wereld, in ons leven en in de harten van ieder van ons. Ons doel is om de aandacht van mensen te vestigen op vrijheid en onafhankelijkheid vanuit het boeddhisme.

We zullen loempia’s, gebakken sesamballetjes, roergebakken noedels en thee serveren bij de buiteningang van onze tempel.

Bezoekers kunnen He Hua Tempel bezoeken, leren over het boeddhisme, meer vreugde voelen en positiever zijn. Veel van onze leden zullen met familie en vrienden naar onze tempel komen.

Let op, de voertaal bij dit evenement is Engels. 

Boeddhistische gedachten over vrijheid en onafhankelijkheid
5 MEI 2023
13:00 — 15:00
He Hua Tempel Amsterdam
Zeedijk 106
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Website by HOAX Amsterdam