Cultureel programma
Archief
Workshop linosnede
5 MEI 2024
12:00 — 17:00
Van Eesteren Museum
Let op! Dit event is al verstreken.
Heb je altijd al iets met linosnede willen doen? Kom dan naar het Van Eesterenmuseum!

Vier de vrijheid met creativiteit! Op 5 mei organiseert het Van Eesteren Museum een Vrijheidslunch en linosnede workshop. Ga met elkaar in gesprek over vrijheid, deel verhalen met elkaar en creëer een kunstwerk dat voor jou vrijheid symboliseert.

Tijdens deze middag verbind je met anderen onder het genot van de Vrijheidssoep en lekkere hapjes. Intussen leer je van een ervaren kunstenaar allerlei linosnede-technieken.

Heb je altijd al iets met linosnede willen doen? En kijk je ernaar uit samen met anderen op deze unieke manier onze vrijheid te vieren? Kom dan op 5 mei naar het Van Eesteren Museum! Tijdens de workshop maak je een ansichtkaart die je na afloop kunt versturen naar iemand met wie jij de vrijheid wilt vieren of iets bijzonders over dit thema wilt delen.

Bekijk na afloop de tentoonstelling ‘Vrouwen van het AUP’ of geniet van de zon op ons terras. Wees erbij!

Dit programma is onderdeel van 5 mei rond de Sloterplas. Andere deelnemende locaties zijn de Meervaart, Buiten, Buurtwerkplaats Noorderhof, Natuurkamer en Boothuis. De Duikelaar vaart van 12.00 tot 16.30 uur met een bootje over de plas om je van A naar B te brengen.

Workshop linosnede
5 MEI 2024
12:00 — 17:00
Van Eesteren Museum
Noordzijde 31
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
Van Eesteren Museum
Telefoon: 0204471857
Website by HOAX Amsterdam